Melissa Verdel ontvangt de Denk Groter Prijs voor studenten

Mouth Game winnaar van de Fontys Denk Groter prijs

Op 2 september j.l. heeft Melissa Verdel met de innovatie Mouth Game de Fontys Denk Groter prijs gewonnen. Dit is een mooie start voor Interlogopedie, om de Mouth Game met het gewonnen bedrag verder te ontwikkelen en zo een start te maken aan het innoveren van de logopedie.

“Mouth Game bestaat uit een bitje en een app die kinderen motiveert hun logopedie oefeningen te doen. Spelenderwijs kunnen zij zo oefeningen doen als het klakken met de tong, zonder dat ze het gevoel hebben dat het een verplichting is. En ze kunnen levels unlocken, waardoor ze gemotiveerder zijn. En dat is natuurlijk goed voor de behandeling.”

Bekijk hier de pitch van de Denk Groter prijs

Bekijk voor meer informatie https://bron.fontys.nl/paramedisch-grote-winnaar-van-denk-groter-prijs-2019